TÁJÉKOZTATÓ az Európai Unió támogatásával megvalósuló

VEKOP-8.5.1.-17-2017-00004 azonosítószámú „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című projektről


Tájékoztató


Jelentkezési lap
A Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. és Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. szakképesítések központi tanügyi dokumentumai, a szakmai és vizsgakövetelmény (szvk) és a szakképzési kerettanterv a "Felnőttoktatás" menüpontban érhetők el.
Aktuális álláshirdetéseinket a baloldali menürendszer "Állások" menüpontjára kattintva tekinthetik meg.
Tájékoztató a 2018/2019. tanévben a  Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. és a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. szakképesítésre beiratkozottak részére


Tájékoztató


Felmentési űrlap
Tisztelt honlapunkra látogatók!

Kedves Szülők/Gondviselők és Tanulóink!


Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum dokumentumai az alábbi linken keresztül érhetők el:


https://www.gszc.hu/dokumentumtar


A dokumentumtárban megtalálható a Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok között a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum költségvetési szerv, mint többcélú köznevelési intézmény adatvédelmi tájékoztatója is.

Az iskolarendszerű képzésre vonatkozó és 2018. augusztus 25. napjától hatályos adatvédelmi tájékoztató a BGSZC Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája honlapján közzétételre került a Dokumentumok fejezet alatt.
Tájékoztatás a 2018/2019. tanév októberi-novemberi érettségi vizsgáival összefüggésben


Az érettségi vizsgaszabályzat szerint az októberi-novemberi vizsgaidőszak esetén a jelentkezési határidő: 2018. szeptember 05.

Az érettségi jelentkezési lap - az Oktatási Hivatal előzetes tájékoztatása alapján - az érettségiztető középiskola számára 2018. augusztus második felétől hozzáférhető. Az érvényes érettségi vizsgajelentkezéshez a megfelelő mellékletekkel ellátott, kitöltött és aláírt jelentkezési lapot a jelentkezési határidőig el kell juttatni valamely érettségi vizsgaszervezésre kijelölt intézménybe.

Az érettségi jelentkezés benyújtását követően a jelentkezéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekre választ  a vizsgázó a jelentkezését fogadó intézménytől kaphat.

A 2018/2019. tanév október-novemberi érettségi vizsgákkal kapcsolatos, így többek között a megfelelő jelentkezési dokumentumok (jelentkezési lap, jelentkezési lap mellékletei, útmutató) átvehetők iskolánkban, az  iskolatitkárnál.

Fontos a jelentkezési határidő betartása (2018. szeptember 05.), ezért ajánlott az ügyintézést mihamarabb elkezdeni.

További aktuális információk a középiskolájában, valamint a www.oktatas.hu honlapon Köznevelés/Érettségi menüpont alatt, a megfelelő vizsgaidőszakot kiválasztva szerezhetők be.


Hasznos felkészülést és eredményes vizsgát kívánunk.
Kedves Szülők!


Amennyiben iskolánkban tanuló gyermeke étkezést kíván igénybevenni iskolánkban (akár jogosult a kedvezményes étkezésre, akár nem) értelemszerüen az alábbi nyomtatványok kitöltésére  és az iskolánkban való leadására van szükség.


Adatkezelési


Igénylőlap


Igazolás


Kedvezményes
Örök-diák találkozó  

Időpontváltozás


Tájékoztatunk minden kedves Örök-diák találkozóra készülődőt arról, hogy a BGSZC Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a találkozót az „50 éves a hajós képzés” jubileumi rendezvénysorozat keretében 2018 októberében szervezi meg.


A honlapon megjelent pályázati kiíráshoz kapcsolódóan is szívesen fogadjuk azokat a múltbéli emlékeket, relikviákat a szakmai és személyes archívumból, amelyek tovább emelhetik az ünnepi rendezvény színvonalát.

Postacím: 1131 Budapest Jász utca 155.

e-mail: iskola.hajozasi@gmail.com
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az elektronikus úton küldött leveleket, jelentkezéseket kizárólag az alábbi két címen tudjuk fogadni:


-          iskola.hajozasi@gmail.com


-          iskolatitkar.hajos@gmail.com
Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a 2018/2019. tanévben az ESTI OKTATÁS munkarendje szerint az alábbi képzésre várjuk a jelentkezéseket:

 

54 841 01 Hajózási technikus

-  2 éves képzés (iskolai előképzettség: érettségi végzettség) 2018. szeptemberi kezdés

-  1 éve képzés intenzív (iskolai előképzettség: érettségi végzettség) 2019. februári kezdés

 

34 841 03 Hajós szakmunkás

-  3 éves képzés az alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők részére

-  2 éves képzés az érettségi végzettséggel rendelkezők részére


34 543 05 Kishajóépítő, -karbantartó

-  3 éves képzés az alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők részére

-  2 éves képzés az érettségi végzettséggel rendelkezők részére


Kétéves érettségire felkészítő oktatás (általános iskolai végzettséggel rendelkezők részére) és azt követően 54 841 01 Hajózási technikus 1 éves képzési idővel (iskolai előképzettség: érettségi végzettség)


Jelentkezési lap
Kedves Szülők!


Megnyílt az e-ellenőrzőkönyv elérésének lehetősége, amelyet az alábbi linken érhetnek el:


http://hajozasi.e-naplo.hu/xkirpub/


A belépéshez szükséges tájékoztatót az alábbi dokumentumban olvashatják:


E-ellenörző
ISKOLÁNKAT BEMUTATÓ FILM 2014-BŐL


Kedves nyolcadikosok! Tisztelt érdeklődők!


Iskolánkról sokat megtudhatnak, ha megtekintik az alábbi filmet.


Az alábbi linket másolják be a böngészőjükbe:https://www.youtube.com/watch?v=oeDZchevGDE